Gamle dage i Ålsgårde

Langebro i Ålsgårde

Billede af Langebro med badehotellet i baggrunden

I Hellebæk-Aalsgaard Egnshistoriske Arkiv er der ca. 2000 billeder, hvor langt de fleste er fotografier. Vi er så heldige, at en af de tidligste fotografer i Danmark Louise Thomsen boede i Hellebæk i midten af 1800 tallet, og at arkivet har en samling af hendes billeder. Siden er der kommet mange fotografer til, bl.a. er der udgivet en mængde postkort fra området.

Arkivet har en ubrudt række af fotografier fra 1850’erne til i dag. De billeder som du finder nedenfor, er alle hentet fra det Lokalhistoriske arkiv, som har til huse på Hammermøllen i Hellebæk.

Du kan se flere billeder fra “gamle dage” og læse meget mere om Ålsgårde og Hellebæks lokalhistorie på den private lokalhistoriske hjemmeside om Hellebæk-Aalsgaard, som er fortalt og bearbejdet af Peter Martin Uldum som du finder via nedenstående link. Den lokalhistoriske hjemmeside er lavet for at bidrage til interessen for den specielle historie, der knytter sig til fabriksbyen Hellebæk og fiskerlejerne Aalsgaard, Boderne og Ellekilde

Kilde: www.uldum.eu

Foto: www.uldum.eu/arkiv.htm

 

 

Del dine billeder fra Ålsgårde og omegn

Hvis du har billeder som du gerne vil have på hjemmesiden, kan du sende dem via kontaktformularen nedenfor.

 

* Skal udfyldes før beskeden kan sendes

Tilladte filtyper som kan sendes
Max filstørrelse: 1mb.